Word Huisvriend

Vrienden zijn voor Het Literatuurhuis heel belangrijk. Met uw vriendschap geeft u aan dat u de activiteiten van Het Literatuurhuis ondersteunt en literatuur in het algemeen een warm hart toedraagt. Onze vrienden hebben een streepje voor, kunnen kosteloos naar zes voorstellingen naar keuze)* en krijgen diverse privileges bij voorstellingen en uitgaven.

Hoe werkt het?

1. Klik hieronder op een van de drie soorten 'vriendschappen' om u via het aanmeldformulier op te geven.
2. U ontvangt per mail een bevestiging van uw aanmelding en een betaallink.
3. Nadat u via iDeal betaald heeft, krijgt u meteen uw persoonlijke Literatuurhuispascode per mail opgestuurd. Met deze code kunt u direct kaarten reserveren voor voorstellingen (klik hier voor een uitleg over het online reserveren).
4. De fysieke pas sturen we vervolgens zo spoedig mogelijk naar u op.

Een Huisvriendschap cadeau doen? Dat kan! Neem contact met ons op via info[at]hetliteratuurhuis.nl ([at] vervangen door @)


- U krijgt een persoonlijke Literatuurhuispas voor gratis toegang tot 6 voorstellingen van Het Literatuurhuis, naar eigen keuze)*.
- U ontvangt de speciale vriendennieuwsbrief, waarmee u als eerste op de hoogte bent van onze activiteiten en uw plaatsen kunt reserveren.
- U ontvangt diverse kortingen op boekpublicaties van Het Literatuurhuis

Klik hier om u aan te melden als Huisvriend

v-Alle voordelen van een Huisvriend, maar dan voor twee personen.

Klik hier om u aan te melden als Huisvriend Duo
Ben je student en jonger dan 26 jaar? Dan krijg je 15 euro korting per jaar!

- Je krijgt een persoonlijke Literatuurhuispas voor gratis toegang tot 6 voorstellingen van Het Literatuurhuis, naar eigen keuze )*.
- Je ontvangt de early bird nieuwsbrief, waarmee je als eerste op de hoogte bent van onze activiteiten en je plaatsen kunt reserveren.
- Je ontvangt diverse kortingen op boekpublicaties van Het Literatuurhuis

Klik hier om je Literatuurhuispas aan te vragen


--------------------------------------

)* Zes voorstellingen naar keuze: geldig voor alle voorstellingen, tenzij anders aangegeven.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van het worden van huisvriend

LET OP:
Ook met een literatuurhuispas dient u uw plek ALTIJD te reserveren. Dat doet u door in de online kassa kaarten te bestellen met uw Literatuurhuispascode.

Het reserveren voor voorstellingen gaat als volgt:

1. In de agenda op de website van Het Literatuurhuis vindt u het volledige overzicht van de aankomende activiteiten: www.hetliteratuurhuis.nl/agenda/

2. Klik op uw evenement naar keuze en klik vervolgens op de knop ‘Koop tickets’

3. Vervolgens komt u in de online kassa van Het Literatuurhuis. Geef hier aan hoeveel kaarten u voor het tarief ‘Literatuurhuispas’ wilt reserveren (maximaal 1 per voorstelling met een gewoon lidmaatschap/studenten, maximaal 2 per voorstelling met een Huisvriend DUO lidmaatschap)

4. Vul uw persoonlijke Literatuurhuispascode (die ook vermeld staat op uw Literatuurhuispas) in het veld dat nu verschijnt. (Let op dat u geen extra spaties of andere tikfouten invoert.)

5. Nadat de code is herkend door het systeem krijgt u een melding van het aantal overgebleven strippen op uw Literatuurhuispas

6. Klik op ‘Bestelling afronden’ en u krijgt uw kaartje(s) als e-ticket met een uniek nummer opgestuurd per mail. Print dit e-ticket uit en neem het mee naar het evenement. Zonder uitdraai of juiste toegangscode kunnen wij u helaas geen toegang verschaffen.