Halve Finale NK Poetry Slam

Stem je favoriet naar de NK Finale!
Wanneer17 januari 2018, 20.00 uur
Waar Theatercafé De Bastaard & Hofman Café, Jansveld 17 & Janskerkhof 17A, Utrecht
EntreeGratis
Met Asha Karami, Alexander van der Weide, Ozan Aydogan, Merlijn Huntjens, Arnoud Rigter, Martje Wijers, Gert vanIerberghe, Tijdelijke Toon, Ivan Words, Insayno, Kees-Jan Sierhuis, Mart Schalken, Sascha Landkroon en Marcel Klein Legtenberg, Rik Sprenkels, Chelsea Oost, Emma van Hooff, Jolies Heij

Woensdag 17 januari is het zover: de halve finale van het NK Poetry Slam 2018. De volgende poetry slammers hebben zich in ieder geval gekwalificeerd tijdens voorrondes verspreid over het hele land:

 

Asha Karami
Alexander van der Weide
Ozan Aydogan
Merlijn Huntjens
Arnoud Rigter
Martje Wijers
Gert vanIerberghe
Tijdelijke Toon
Ivan Words
Insayno
Kees-Jan Sierhuis
Mart Schalken
Sascha Landkroon
Marcel Klein Legtenberg
Rik Sprenkels
Chelsea Oost
Emma van Hooff
Jolies Heij

De podiumdichters moeten nu, verspreid over twee locaties, met sterke teksten en een indrukwekkende performance bewijzen dat ze een plek in de finale verdienen. En dat is niet eenvoudig: slechts acht van hen gaan door!

De kandidaten moeten natuurlijk indruk maken op de jury, maar ook het publiek in Hofman Café & Theatercafé De Bastaard overtuigen. Hoe meer rozen tijdens de stemrondes de lucht in gaan, hoe groter de kans op een plek in de finale van het NK Poetry Slam op vrijdag 26 januari 2018 in TivoliVredenburg.

Het belooft een wervelende avond te worden, dus kies #TeamHofman of #TeamDeBastaard en kom jouw lievelings aanmoedigen!