Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

YALFU: Young Adult @ ILFU

Met o.a. Becky Albertalli

Met o.a. Becky Albertalli

Literatuur is overal. In boeken, Netflixseries, muziek, theater en ook in film. Dat een boek een perfect uitgangspunt vormt voor een film, bewijst Becky Albertalli (1982). Zij debuteerde in 2015 met Simon vs de verwachtingen van de wereld (Blossom Books), dat dit jaar succesvol werd verfilmd als Love, Simon. Vandaag treedt Becky Albertalli op tijdens het ILFU in een programma met verschillende Young Adultschrijvers, creatieve (boeken)kraampjes en natuurlijk ontvang je een goedgevulde goody bag.

Becky Albertalli’s verhaal over Simon Spier en hoe hij uit de kast kwam werd gesprek van de dag. Zonder enige twijfel is Simon een van de meest invloedrijke YA-boeken van de afgelopen jaren. Na Simon vs de verwachtingen van de wereld volgde boek twee: De voordelen van onbeantwoorde liefde (Blossom Books, 2017). Het onlangs verschenen De eigenzinnigheden van Leah Burke (Blossom Books, 2018) vormt het derde – en ook laatste – deel in het universum dat het Simonverse heet.

Becky Albertelli had er moeite mee dat ze afscheid moet nemen van de personages: ‘Ik ben er kapot van dat dit het einde van dit verhaal is’. Des te meer reden om nog een keer in Utrecht voor het ILFU een waar Simonverse te creëren met Simon, Nick, Blue en Leah in de hoofdrol.

Deze middag vind je allerlei kraampjes in de foyer van de zaal. Aanwezig zijn Till & Dil, Dutch Venture Publishing, Juni Jars, Proud BookJunk, Romemadecandles, Godijn Publishing, Hebban, Boox en Letters & Lights.

De overige optredende auteurs en onderdelen van de middag worden binnenkort bekend gemaakt. Koop nu alvast je tickets!


Leer meer over The Simonverse in deze trailer:

 

zondag 23 september 2018

Tijd: 13:30 - 16:30 Uur
Prijs vanaf: €20

Word huisvriend
Event Facebook »
Website event
Locatie

DinezPluz: Lettervreters!
Organisator

Van Der Graft krijgt Croneprijs