Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Elke eerste woensdag van de maand is café De Bastaard dé plek voor aanstormend poëzietalent. Tijdens de U-slam brengen poetry slammers mooie zinnen en sterke punchlines om zoveel mogelijk rozen van het publiek te ontvangen en de winst in de wacht te slepen.

Jij bepaalt door te stemmen met rozen wie van de slammers doorgaat naar de tweede ronde en krijgt daarbij stemadvies van een bekende dichter of poëziekenner. Deze maand is dat niemand minder dan Alexis de Roode. Presentatrice Sanne van den Bosch leidt de avond in goede banen en Marlijn & Yannick verzorgen de muziek.

Deelnemers deze maand zijn in elk geval:
Glenn Markesteijn
Abdul Broekema
Julius Boers

De dichter die aan het eind van de avond overeind blijft, gaat naar huis met 100 euro prijzengeld én een plek in de jaarfinale van de U-slam op woensdag 6 juni 2018. De winnaar van deze jaarfinale bemachtigt een felbegeerd ticket voor de halve finale van het NK Poetry Slam 2019.

Opgeven voor een van de aankomende U-slams? Dat kan! Stuur een mail naar u-slam@hetliteratuurhuis.nl met drie gedichten en een korte biografie van jezelf.

wo
02.05
Tijd: 20:00 - 22:30 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Locatie

Theatercafé De Bastaard
Jansveld 15
Utrecht, 3512 BD Nederland
+ Google Maps

Organisator

Het Literatuurhuis
030 2318376

Delen