Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Op 6 maart organiseren we de U-slam #4 in café de Bastaard!

Elke eerste woensdag van de maand betreden aanstormende en doorgewinterde slammers het podium van de U-slam. Het publiek heeft alle macht dus stem met je roos op jouw favoriete dichter(s). Voor de zwevende kiezers spreekt een maandelijks wisselende prominent uit poëzieland een vurig stemadvies uit. Deze maand is dat dichter Thomas Möhlmann. Hij publiceerde de bekroonde en geprezen dichtbundels De vloeibare jongen, Kranen open en Waar we wonen. Daarnaast is hij redacteur van poëzietijdschrift Awater en doceert hij aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten in Arnhem.

Presentatrice Sanne van den Bosch leidt de avond in goede banen.

De deelnemers aan deze editie maken we zo snel mogelijk bekend.

De winnaar van de avond wordt beloond met 100 euro prijzengeld én een plek in de jaarfinale van de U-slam! De winnaar van de jaarfinale bemachtigt een felbegeerd ticket voor de halve finale van het NK Poetry Slam 2020.

Wil je je opgeven voor een van de aankomende U-slams? Stuur dan een mail naar sophie [at] hetliteratuurhuis.nl met een korte biografie van jezelf en drie gedichten. We zijn ook altijd op zoek naar muzikanten die een kort optreden willen verzorgen tijdens de U-slam. Interesse? Stuur ook dan een mailtje naar sophie [at] hetliteratuurhuis.nl

wo
06.03
Tijd: 20:00 - 22:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Locatie

Café De Bastaard
Jansveld 17
Utrecht,Netherlands
+ Google Maps