Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Op 6 februari is het tijd voor U-slam #3.

Elke eerste woensdag van de maand betreden aanstormende en doorgewinterde slammers het podium van de U-slam. Het publiek heeft alle macht dus stem met je roos op jouw favoriete dichter(s). Voor de zwevende kiezers spreekt een maandelijks wisselende prominent uit poëzieland een vurig stemadvies uit. Deze keer is dat schrijver en muzikant Marc van der Holst. In april 2018 verscheen bij Uitgeverij Atlas Contact zijn verzameling met kort proza in verhaal- en dichtvorm onder de titel Dembrandt. In 2019 brengt hij elke 2 maanden een boekje uit, waarop je je kunt abonneren door je aan te melden via www.marcvanderholst.nl.

Presentatrice Sanne van den Bosch leidt de avond in goede banen. Een muziekoptreden wordt verzorgd door Yank.

De deelnemers deze editie zijn onder meer:
Mischa van Huijstee
Zita Smit
Marijn Sterre Huijers
Lotte Kok
Sjoerd-Paul Beenders
Amber van Rooij
Loes Nieuwkerk.

De winnaar van de avond wordt beloond met 100 euro prijzengeld én een plek in de jaarfinale van de U-slam! De winnaar van de jaarfinale bemachtigt een felbegeerd ticket voor de halve finale van het NK Poetry Slam 2020.

Wil je je opgeven voor een van de aankomende U-slams? Stuur dan een mail naar sophie [at] hetliteratuurhuis.nl met een korte biografie van jezelf en drie gedichten. We zijn ook altijd op zoek naar muzikanten die een kort optreden willen verzorgen tijdens de U-slam. Interesse? Stuur ook dan een mailtje naar sophie [at] hetliteratuurhuis.nl

wo
06.02
Tijd: 20:00 - 22:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Locatie

Café De Bastaard
Jansveld 17
Utrecht,Netherlands
+ Google Maps