Laden Evenementen

Op 6 februari is het tijd voor U-slam #3.

Elke eerste woensdag van de maand betreden aanstormende en doorgewinterde slammers het podium van de U-slam. Het publiek heeft alle macht dus stem met je roos op jouw favoriete dichter(s). Voor de zwevende kiezers spreekt een maandelijks wisselende prominent uit poëzieland een vurig stemadvies uit. Presentatrice Sanne van den Bosch leidt de avond in goede banen.

De stemadviseur van deze U-Slam is nog niet bekend. Een muziekoptreden wordt verzorgd door Yank.
De deelnemers deze editie zijn onder meer:
Mischa van Huijstee, Zita Smit, Marijn Sterre Huijers, Lotte Kok, Sjoerd-Paul Beenders, Amber van Rooij en Loes Nieuwkerk.

De winnaar van de avond wordt beloond met 100 euro prijzengeld én een plek in de jaarfinale van de U-slam! De winnaar van de jaarfinale bemachtigt een felbegeerd ticket voor de halve finale van het NK Poetry Slam 2020.

Wil je je opgeven voor een van de aankomende U-slams? Stuur dan een mail naar sophie [at] hetliteratuurhuis.nl met een korte biografie van jezelf en drie gedichten. We zijn ook altijd op zoek naar muzikanten die een kort optreden willen verzorgen tijdens de U-slam. Interesse? Stuur ook dan een mailtje naar sophie [at] hetliteratuurhuis.nl

wo
06.02
Tijd: 20:00 - 22:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Locatie

Café De Bastaard
Jansveld 17
Utrecht,Netherlands
+ Google Maps