Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

U-slam #1

Op woensdag 7 november (vanwege het International Literature Festival Utrecht – ILFU een maandje later dan normaal) starten we met het nieuwe Utrechtse slamseizoen.

Elke eerste woensdag van de maand betreden aanstormende en doorgewinterde slammers het podium van de U-slam. Het publiek heeft alle macht dus stem met je roos op jouw favoriete dichter(s)!. Voor de zwevende kiezers spreekt een maandelijks wisselende prominent uit poëzieland een vurig stemadvies uit. Deze keer is dat dichter Floor Buschenhenke.

Presentatrice Sanne van den Bosch leidt de avond zoals altijd in goede banen.

De eerste deelnemers zijn:

Julius Spin
Jacob Herrie
Jelmer Esmyn
– Felice ten Have

De winnaar van de avond wordt beloond met 100 euro prijzengeld én een plek in de jaarfinale van de U-slam! De winnaar van de jaarfinale bemachtigt een felbegeerd ticket voor de halve finale van het NK Poetry Slam 2020.

Wil je je opgeven voor een van de aankomende U-slams? Stuur dan een mail naar sophie [at] hetliteratuurhuis.nl met een korte biografie van jezelf en drie gedichten. We zijn ook altijd op zoek naar muzikanten die een kort optreden willen verzorgen tijdens de U-slam. Interesse? Stuur ook dan een mailtje naar sophie [at] hetliteratuurhuis.nl

woensdag 7 november 2018

Tijd: 20:00 - 23:00 Uur
Soort:,

Locatie

Theatercafé De Bastaard
Jansveld 15
3512 BD UtrechtNederland
+ Google Maps
Organisator

Het Literatuurhuis
030 2318376