Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Schrijf je gedichten of werk je aan een roman? En wil je je verder ontwikkelen als schrijver en sparren met andere schrijvers? Kom dan naar de Literaturjugend!  Tot en met maart 2018 vind je in Het Literatuurhuis in Utrecht elke maand de schrijfwerkplaats waar jonge schrijvers en dichters samenkomen en de gelegenheid krijgen om uit zelfgeschreven werk voor te dragen en elkaar feedback te geven.

Naast de bijeenkomsten waarin je als schrijver samenkomt met andere schrijvers en redactieleden van De Nieuwe Oost (voorheen Wintertuin), treedt Literaturjugend ook vaak op bij culturele festivals en evenementen. Zo stonden ze onder andere op Manuscripta, het Lezersfeest in de Boekenweek, festival Nieuwe Types en in Openluchttheater Vondelpark. Kortom: een mooie boost voor je literaire carrière.

Ben je een jonge schrijver/dichter en wil je je ontwikkelen als schrijver en je teksten verbeteren? Wees dan welkom! Meld je aan door te mailen naar laurens@denieuweoost.nl. Per avond is er plaats voor drie voordragers.

De Literaturjugend wordt georganiseerd door De Nieuwe Oost, het literair productiehuis gevestigd in Nijmegen, in samenwerking met Het Literatuurhuis.

do
17.01
Tijd: 20:00 - 22:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorieën:,
Locatie

Het Literatuurhuis
Oudegracht 237
Utrecht,3511NKNetherlands
+ Google Maps