Kaartverkoop


Offline kaartverkoop
Het Literatuurhuis heeft in de regel geen offline verkooppunt voor tickets. Wel vindt in de meeste gevallen kaartverkoop plaats aan de deur, mits het programma niet al in de voorverkoop uitverkocht is. Altijd zeker zijn van een plaats? Bestel uw kaarten dan via de online kassa.

Online kaartverkoop
U kunt uw kaarten voor programma's van Het Literatuurhuis heel gemakkelijk online via iDEAL kopen via onderstaand stappenplan.

1. Selecteer uit de lijst met evenementen in de agenda het programma van uw keuze en klik op de betaalknop bij de programma-omschrijving.

2. Nu komt u in de kassa van Het Literatuurhuis waar u het aantal kaarten en tariefsoort kan aanvinken.

3. Kaarten voor meerdere personen bestellen? Klik op ‘+’ naast het aantal (door het aantal op 0 te zetten annuleert u reservering voor dat evenement).

4. Koopt u een kaartje met korting? Vergeet dan niet de betreffende pas (bijvoorbeeld Bibliotheek- of CJP-pas) mee te nemen naar de voorstelling.

5. Meerdere evenementen bezoeken? Klik op ‘Verder winkelen / Terug naar website’. Het proces voltrekt zich vervolgens weer vanaf stap 1.

6. Klaar? Rond dan uw bestelling af door uw gegevens in te vullen en te betalen met iDeal. Klik hier voor meer informatie over het betalen met iDeal.

7. U ontvangt uw toegangskaart(en) direct in de vorm van een e-ticket met uniek nummer per e-mail. Print deze uit en neem hem mee naar het evenement, zonder uitdraai of juiste toegangscode kunnen wij u helaas geen toegang verschaffen.

Heeft u vragen? Gaat er iets mis? Neem dan contact met ons op via 030 - 2318376 (tijdens kantooruren) of info@hetliteratuurhuis.nl.

Graag tot ziens bij een van onze komende voorstellingen!