Bestuur & medewerkers

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Houd onze website in de gaten.


Staf

Om spam tegen te gaan, worden e-mailadressen niet meer online getoond. U vormt het e-mailadres van elke medewerker als volgt door de voornaam te combineren met een apenstaartje en 'hetliteratuurhuis.nl' voornaam@hetliteratuurhuis.nl

Michaël Stoker / directeur

Eline Driest / projectleider

Esther van Velden / hoofd marketing & publiciteit

Sophie Kok / productiemedewerker & projectleider NK Poetry Slam

Lavinia Suij / medewerker publiciteit

Randy van Ee / stagiair publiciteit & productie


Vrijwilligers

Zonder enthousiaste vrijwilligers zouden we nooit al onze programma's kunnen organiseren. Met name tijdens grote producties als het International Literature Festival Utrecht en de Nacht van de Poëzie kunnen we alle hulp gebruiken bij o.a. het ontvangen van bezoekers, en de begeleiding van schrijvers en andere artiesten. Wil jij helpen om van de festivals en andere producties van Het Literatuurhuis een succes te maken? Weet je van aanpakken en lijkt het je leuk om de organisatie van literaire evenementen van achter de schermen mee te maken? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Geef je e-mailadres aan ons door door een mailtje te sturen naar info [at]hetliteratuurhuis.nl ([at] vervangen door @). Zodra we hulp nodig hebben, hoor je van ons.

En meld je voor al het laatste nieuws ook aan voor de vrijwilligers Facebook-groep!

Bestuur


Jos W. Lemaier (voorzitter)
Bedrijfsadviseur en mediator, voormalig voorzitter van Stichting Utrechts Monumenten Fonds en voormalig voorzitter van Stichting Poëziecircus.

Willem Stolwijk (penningmeester)
Beeldend kunstenaar en initiatiefnemer van de stichting Water Rights. Voormalig president-directeur van Interpay en voormalig voorzitter van Stichting De Nacht van de Poëzie.

Wiljan van den Akker (lid)
Dichter en vice rector onderzoek van de Universiteit Utrecht.

Geneviève Waldmann (lid)
Directeur van uitgeverij Luitingh-Sijthoff, bestuursvoorzitter van stichting CPNB en voormalig voorzitter van Stichting Literaire Activiteiten Utrecht (SLAU).

Rudi Wester (lid)
Auteur en zelfstandig ondernemer. Voormalig directeur van het Institut Néerlandais in Parijs en het Nederlands Literair Productie- en Vertalingenfonds. Voormalig voorzitter van Stichting Utrechts Internationaal Literatuurfestival.