iPoetry Live #5

Dichters, muzikanten en columnisten in de nachtclubsetting van theater Moira
Wanneer23 september 2010, 20:00
Waar Theater Moira, Wolvenstraat 10, 3512 CH , Utrecht
Entree€ 10/ € 6
Met Nachoem Wijnberg, Marcel Möring, Thijs de Boer en Phinx.

Dichters, schrijvers en muzikanten in de nachtclubsetting van Club Moira. iPoetry Live presenteert om de twee maanden het beste wat de poëzie te bieden heeft, afgewisseld met muziek van de iPoetry-huisband PHINX, en een zinderende poëziequizzz onder leiding van showmaster Alexis de Roode. Verder alleen maar grote namen, aanstormend talent, voordrachtskunstenaars, light-verse dichters, hermetici, stads- en plattelandsdichters, slammers, troubadours, domineedichters en P.C.Hooftprijswinnaars.


Deze maand met de dichters Nachoem Wijnberg en Marcel Möring en schrijver en columnist van de maand is Thijs de Boer. Natuurlijk is ook Phinx weer van de partij!


iPoetry Live:donderdag 23 september 2010, 20:00 uur
Theater Moira
Wolvenstraat 10, Utrecht
Entree: € 10,00 / € 6,00 (*korting voor Studenten/CJP/65+ én dichters).


Korting voor dichters! Lever bij de kassa drie gedichten van eigen hand in en je mag tegen kortingstarief naar binnen. De beste inzender krijgt bovendien bij de volgende editie van iPoetry Live zijn 5 minutes of fame!


Reserveren: Vul hier het formulier in. Als het formulier niet werkt:
reserveren@poeziecircus.nl of bel naar: 030-233 4799. Vermeld de datum van de voorstelling, het aantal kaarten, je naam en e-mailadres.