U-slam #4

Welke poetry slammer wint een plek in de jaarfinale?
Wanneer7 februari 2018, 20.00 uur
Waar De Bastaard, Jansveld 17, Utrecht
EntreeGratis
Met Hanneke van Eijken (stemadvies), Sanne van den Bosch (presentatrice), Bettie Akkemaai (muziek), Mette van Dijk, Inge Sanders, Jolanda Oudijk, Steven Gerards, Glenn Markesteyn, Luc Laport, Fred de Vries en Rosa Seeger

Elke eerste woensdag van de maand is café De Bastaard dé plek voor aanstormend poëzietalent. Tijdens de U-slam brengen poetry slammers mooie zinnen en sterke punchlines om zoveel mogelijk rozen van het publiek te ontvangen en de winst in de wacht te slepen.

Jij bepaalt door te stemmen met rozen wie van de slammers doorgaat naar de tweede ronde en krijgt daarbij stemadvies van een bekende dichter of poëziekenner. Deze maand is dat Hanneke van Eijken. Presentatrice Sanne van den Bosch leidt de avond in goede banen en Bettie Akkemaai verzorgt de muziek.

De deelnemers zijn:

Mette van Dijk
Inge Sanders
Jolanda Oudijk
Steven Gerards
Glenn Markesteyn
Luc Laport
Fred de Vries
Rosa Seeger

De dichter die aan het eind van de avond overeind blijft, gaat naar huis met 100 euro prijzengeld én een plek in de jaarfinale van de U-slam op woensdag 6 juni 2018. De winnaar van deze jaarfinale bemachtigt een felbegeerd ticket voor de halve finale van het NK Poetry Slam 2019.

Opgeven voor een van de aankomende U-slams? Dat kan! Stuur een mail naar u-slam@hetliteratuurhuis.nl met drie gedichten en een korte biografie van jezelf.