LITERATURJUGEND

Maandelijkse werkplaats voor jonge schrijvers
Wanneer12 april 2018, 20.00
Waar Het Literatuurhuis, Oudegracht 237, Utrecht
Entreegratis
Met

Schrijf je gedichten of werk je aan een roman? En wil je je verder ontwikkelen als schrijver en sparren met andere schrijvers? Kom dan naar de Literaturjugend! Sinds het najaar van 2017 vormt Het Literatuurhuis in Utrecht elke maand een schrijfwerkplaats waar jonge schrijvers en dichters samenkomen en de gelegenheid krijgen om uit zelfgeschreven werk voor te dragen en elkaar feedback te geven.

Naast de bijeenkomsten waarin je als schrijver samenkomt met andere schrijvers en redactieleden van De Nieuwe Oost (voorheen Wintertuin), treedt Literaturjugend ook vaak op bij culturele festivals en evenementen. Zo stonden ze onder andere op Manuscripta, het Lezersfeest in de Boekenweek, festival Nieuwe Types en in Openluchttheater Vondelpark. Kortom: een mooie boost voor je literaire carrière.

De data voor de avonden in 2018 zijn, steeds van 20.00 tot 22.30 uur:

Donderdag 12 april
Donderdag 17 mei
Donderdag 14 juni
Donderdag 12 juli

Ben je een jonge schrijver/dichter en wil je je ontwikkelen als schrijver en je teksten verbeteren? Wees dan welkom! Meld je aan door te mailen naar
laurens@denieuweoost.nl. Per avond is er plaats voor drie voordragers.

De Literaturjugend wordt georganiseerd door De Nieuwe Oost, het literair productiehuis gevestigd in Nijmegen, in samenwerking met Het Literatuurhuis.