35STE NACHT VAN DE POËZIE

Het grootste poëziefeest van het jaar
Wanneer16 september 2017, 20:00
Waar Grote Zaal TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, Utrecht
Entree€36,00 - €13,50
Met

‘Een Circus van Poëzie, Muziek en puur lichamelijke Acrobatiek: dat is de structuur die schuilgaat achter dit grootschalige evenement. Zo ongeveer: muziek – dichter – dichter – muziek – dichter – dichter – dichter – acrobatiek – enz. enz.’ Zo werd de allereerste Nacht van de Poëzie in 1980 aangekondigd. In 2017 beleeft het inmiddels grootste poëziefestival van Nederland alweer zijn 35ste editie!

 

We nodigen ‘Nachtveteranen’ uit het roemrijke verleden terug uit op het podium van de Grote Zaal en aanstormend poëzietalent zet de toon voor nog vele legendarische Nachten in de toekomst. Alle optredende dichters & entr’actes worden gedurende de komende maanden bekendgemaakt via nachtvandepoezie.nl. Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Goed om te weten: de ‘Nacht’ duurt van 20.00 tot ±03.00, maar je bent vrij om te komen en te gaan wanneer je wilt.


Voor trouwe Nachtbezoekers kosten kaarten tot 21 mei 2017 (of zolang de voorraad strekt) slechts €27,50 i.p.v. €36, inclusief drie ansichtkaarten met foto’s en gedichten uit het Nachtarchief. Kaarten zijn te koop via TivoliVredenburg.nl

Huisvriend van het Literatuurhuis? Ga voor €15,50 naar de Nacht van de Poëzie!Let op: de toegangskaarten worden na reservering vanaf eind mei per post toegestuurd.